Zirconium Crowns

Zirconium Crowns

Елементот Zirconium е биокомпатибилен материјал за устата. Како природен материјал од Периодниот систем, Zirconium-от е лесен, транспарентен и немаме иритации, рецесија или промена на бојата на гингивата околу забот.

Закажи консултација