fbpx
Контакт

+389 78 232 262

Работно Време

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Закажи Термин

We are serious about your smile

Контакт

+389 78 232 262

Работно Време

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Закажи Термин

We are serious about your smile

Zirkon навлаки за заби

Дентална имплантологија

Zirkon безметална керамика

Метал Керамички мостови

Добредојдовте во Денториа

Современа дентална стоматолошка ординација

Современа Опрема

Со помош на најсовремената технологија Денториа ги прави достапни сите најнови светски услуги во областа на Денатлната имплантологија.

Специјалистички Тим

Тимот на Денториа расте и активно ги прати светските трендови и новости преку посета на бројни семинари, конференции и работни посети на клиники надвор од Македонија.

Среќен Клиент

Современата опрема комбинирана со вештите раце на специјалистичкиот тим на Денториа, креира задоволен и среќен клиент со кого започнуваме да градиме врска која сакаме да трае долго.

Нашиот тим

Тимот кој ќе се погрижи за вашите заби

Наши пациенти

Горди на својата насмевка
Before ImageAfter Image

Направете ја насмевката од сонишата реалност

Контактирајте не или закажете преглед


ул. Стив Наумов бр.49Б, Охрид

Охрид, Македонија

Работно Време

Понеделник: 09:00-16:00
Вторник: 13:00 – 20:00
Среда: 09:00-16:00
Четврток: 09:00-16:00
Петок: 13:00-20:00
Сабota: 09:00-14:00
Недела: неработен ден

Е-пошта

contact@dentoria.com.mk

ТЕЛЕФОН

+389 46 200 600 +389 78 232 262

македонски Albanian