fbpx
Контакт

+389 78 232 262 | +389 46 200 600

Работно Време

Пон-Сре-Чет-Пет :09:00-16:00 | Вто: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Закажи Термин

We are serious about your smile

Работно Време

Пон-Сре-Чет-Пет :09:00-16:00 | Вто: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Закажи Термин

We are serious about your smile

Услуги

Услуги на Денториа

Наши Пациенти

горди на својата насмевка

Нека стане вашата насмевка од соновите реалност