Titan Ceramics

Titan Ceramics

Титаниумските коронки се прават директно на Cad Cam машина, лесни се и компјутерски се дизајнираат. Исто како Zirconiumot, материјалот е многу биокомпатибилен и претставува одлична замена кај пациентите кои имаат алергии на метал.

Закажи консултација