Metal Ceramics

Metal Ceramics

Метално-керамичките коронки се направени од комбинација на хромо-кобалт и се најдобра опција за биокомпатибилност и цена. Не предизвикуваат алергии и го заштитуваат забот од кариес. Метално-керамичките коронки имаат долг век на траење и не ја менуваат бојата на порцеланот.

Закажи консултација