Dentoria Total Care

Dentoria Total Care

Dentoria Total Care е 40 минутен третман за длабинско чистење на забите. Овој третман ја опфаќа општата орална хигиена и обезбедува грижа со флуор терапија за зајакнување на Вашите заби. Третманнот вклучува airflow, полирање, професионално чистење на заби, чистење на јазикот и целосна нега со апликација на флуор за зацврстување на енамелот. Во пакетот е вклучен и тренинг за орална хигиена со цел да си заминете со свежи и здрави заби, но и здрави нови навики со кои што ќе ја негувате Вашата насмевка секој ден.

Закажи консултација