Дентален Туризам

Топло го препорачуваме денталниот туризам и искрено се надеваме дека ќе дојдете да го посетите убавиот Охрид, а да си заминете со нова и здрава насмевка. Во стоматолошката ординација на Др. Ертан се користат исклучиво материјалите на најреномираните светски брендови, додека за Вас ќе биде задолжен тим на експерти со интернационално образование и искуство.

Кога ќе се вратите од одмор со нова насмевка, тоа звучи како двојна победа. Ние во Денториа, со експертизата на Др. Ертан Омероглу можеме да Ви го овозможиме тоа. Oд букирање на aвионски лет, до сместување во хотел и кратко и удобно возење до ординацијата, целосно ќе се погрижиме за Вашиот престој во Охрид. Тука сме да Ви обезбедиме водич кој што ќе Ви ги прикаже најубавите места во Охрид, за да можете максимално да се опуштите и да уживате во одморот. Едвај чекаме да Ве запознаеме и да се погрижиме за Вашата насмевка.

Закажи консултација