Кариес

Кариесот е состојба која што настанува од неправилна орална хигиена. Доколку не се отстрануваат наслагите врз забите, на тоа место се собират бактериите и после

Прочитај повеќе »

Влијанието од употребата на автологна плазма збогатена со тромбоцити врз секундарна стабилност кај дентални импланти во долна вилица

Аbstract   Следејќи ги новите трендови во медицината, апликативната употреба на факторите за раст во регенеративната стоматологија имаат клучна улога во остеоинтегративниот процес кој е

Прочитај повеќе »

Закажи консултација