fbpx
Kontakt

+389 78 232 262

Orë pune

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Kontakt

+389 78 232 262

Orë pune

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

За Нас

We are serious about your smile

Ви ја претставуваме приказната за Денториа, за беспрекорната професионалност на целиот тим кој секогаш се стреми да го достигне максимумот во работата.

Со крајно љубезен пристап и богато искуство во етаблирање на континуирана стоматолошка едукација, тие се вистинскиот избор за вашето орално здравје.

Поставувајќи ги високите нормативи за континуирана едукација, тимот на Денториа се насочи кон своите своите високи мотиви, во своите идеи за ваша посмела насмевка, несебично инвестирајќи во себеси.

“Верувајте им на професионалците, на оние кои се борат за повеќе насмеани лица. Дозволете му на тимот на Денториа да се грижи за вашето орално здравје и запомнете дека, со здравата и убава насмевка оставате свој личен печат каде и да одитe”

Услуги

Дозволете си квалитетна заштита на вашите заби

Општа Стоматологија

Со редовна посета на стоматолошка ординација, се обезбедува рано детектирање на заболувања кај забите и одржување на оралната хигиената.

Детска Стоматологија

Ние применуваме превентивни стоматолошки третмани за нашите деца да бидат свесни за оралното здравје и да водат живот без кариес.

Парадонтална Терапија и Хирургија

Во Денториа имаме современи методи за рано откривање на ова заболување и соодветно го лекуваме.

Ласерска Терапија и Хирургија

Лекувањето со ласер опфаќа безболни третмани кај кои болката и непријатните стругања се во отсуство.

Орална Хирургија

Орално хируршките интервенции се специфична проблематика, но во нашата ординација се изведуваат под најсовремени услови, со цел пациентите да немаат никакви последници.

Дентална Имплантологија

Имплантите се вештачки констуркции или замена за забниот корен, кои се вградуваат во виличната коска и се одлична замена за вашите вистински заби.

Протетика

Со помош на стоматолошки помагала, во Денториа може да ги надоместите изгубените заби со преку со методите на фиксната протетика (коронки и мостови)

Естетска стоматологија

Во нашата ординација користиме водечки систем за белеење кој ја менува бојата на забите три до четири нијанси посветла од основната состојба.

Други Услуги

Ендодонција, ПРФ – ПРП, Рана детекција на Орален Карцином, Болести на виличниот зглоб, ХАЛИТОЗА, Спортска медицина, Дигитална РТГ дијагностика

Нашиот тим

Тимот кој ќе се погрижи за вашите заби од соништата

Партнери

Компании со кој соработуваме

0

Професионални стоматолози

0

Среќни Насмевки

0

Пациенти

0

Импланти

Направете ја вашата насмевка реалност

Консултирајте се со нас или закажете термин

Macedonian Albanian