fbpx
Kontakt

+389 78 232 262

Orë pune

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Kontakt

+389 78 232 262

Orë pune

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Protetikë

Nëpërmjet ndihmësve dentar në Dentoria dhëmbët që i keni humbur mund ti zëvendësoni me protetikën fikse (kurora dhe ura) me ndihmën e të cilës ndërrohet kurora e njërit apo më shumë dhëmbëve dhe kthehen funksioni, estetika dhe pamja natyrale e dhëmbëve dhe protetika mobile (proteza të pjesshme dhe totale, implantet protetike, proteza vizil) e cila ndihmon në kthimin dhe mirëmbajtjen e funksionimit normal por këto ndihmës mund të çiten nga goja.

Protetika fikse

Në Dentoria praktikojmë disa metoda që korrigjojnë defektet e dhëmbit të dëmtuar natyral:

  • Kurora është zëvendësim I cili vendoset në dhëmbin tuaj të dëmtuar. Varësisht prej materialit i cili përdoret ekzistojnë disa lloje të kurorave: Kurora qeramike në konstrukcion të metaltë, kurora qeramike në konstrukcion të titanit, kurora qeramike në konstrukcion të Zirkonës.

Në Dentoria ne përdorim materialet më të mira për rezultatet më të mira dhe trajtimin e pacientëve tanë. Kemi disa lloje të kurorave të qeramikës.

Lithium disilicate glass ceramics/ Qeramika të qelqta

Initial Lisi Press siguron veti fizike të patejkalueshme dhe estetikë më natyrale, më reale në krahasim me opsionin e sotëm ekzisturs të tregut. Rezultati përfundimtar është një kombinim i qëndrueshmërisë dhe estetikës, duke e bërë Iniciale LiSi Press të përkryer të përshtatshme për të gjitha llojet e restaurimeve në të gjitha nivelet e transparencës.

 

                Initial MC/ The ultimate metal ceramic system

Sistemi qeramik GC Initial MC ofron prespektiva të reja për procedurat qeramike të metalit.

Initial Zirkonia Disk për rastet më gjithëpërfshirëse

Zirkoniumi u bë materiali më i kërkuar i teknikëve të dhëmbëve të cilët kërkojnë kombinim të estetikës me qëndrueshmërinë. Initial Zirconia Disk është një disk me cilësi të lartë të zirkonit me veti fizike të optimizuara.

Protetika mobile

Protezat janë pajisje të lëvizshme (mobile) për pacientët që kanë humbur pjesën më të madhe të dhëmbëve ose të gjithë dhëmbët. Mund të jenë: tëpjeshëm (protezat parciale shpeshherë përbëhen prej dhëmbëve artificiale të vendosura në bazë plastike me ngjyrë rozë ose ngjyrë të mishrave të dhëmbëve) dhe të plotë (totale). Në mvarësi të materialit prej të cilit përpunohet, protezat ndahen në: klasike (plotësisht akrilate) dhe skeletore (vizile, Wisil).

Дознај повеќе за:

CAD/CAM компјутерска изработка на протетски изработки

CAD/CAM системот претставува спој помеѓу компјутерската технологија и стоматологијата. CAD/CAM кратенката значи компјутерски асистиран дизајн и компјутерски асистирана изработка.

Станува збор за високо софистицирана технологија преку која се изработуваат коронки и мостови, процес на прецизно гледање преку кое од готови керамички блокови добиваме забни надоместоци, поточно фиксни стоматолошки реставрации.

Се состои од 3Д скенер, комјутер со софтвер кој може да ги планира и пресметува изгледот и формата на надоместокот.

Материјалот од кој се изработуваат протетските изработки може да биде од Zirkonium Oxide или Titanium.

Macedonian Albanian