fbpx
Kontakt

+389 78 232 262 | +389 46 200 600

Orë pune

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Orë pune

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Kirurgjia orale

Intervenimet oralo kirurgjike janë problematikë specifike, mirëpo në ordinancën tonë kryhen nën kushte moderne me qëllim që pacientët të mos kenë asnjëfarlloj pasoje.

Intervenimet më të shpeshta ralo kirurgjike janë:

  • Kortikotomia (operacioni që kryhet tek pacientët dhëmbët e të cilëve nuk kanë shpërthyer dhe nuk janë të dukshme në reshtin e dhëmbëve por ekzistojnë diku në nofullën e lartme dhe atë të poshtme)
  • Apokotomia (ose reseksioni i rrënjës është një procedurë kirurgjikale, në të cilën maja e rrënjës së dhëmbit hiqet së bashku me procesin e tanishëm patologjik – kist ose granuloma.)
  • Impakcion (procedurë rutine operative për ekstrahim ose nxjerrje të dhëmbëve, shpesh dhëmbë të mençurisë të cilët për shkak të mungesës të vendit ose pozicionit jo të drejtë nuk mund të dalin në mënyrë të duhur)
  • Sinus Lift (Procedurë kirurgjike me të cilën shtohet koc në nofullën e lartme në pjesën në mes të nofullës dhe sinusit maskilar)

Macedonian Albanian