fbpx
Kontakt

+389 78 232 262 | +389 46 200 600

Orë pune

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Orë pune

Пон-Сре-Чет :09:00-16:00 | Вто и Пет: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Trajtim dhe kirurgji e lazerit

Trajtimi me lazer në vete mban trajtime pa dhembje te të cilat mungojnë dhembja dhe gdhendjet. Tek Dentoria i sygjerojmë trajtimet me lazer të cilat japin rezultate të jashtëzakonshme si në vijim: Trajtimi me lazer i mishrave të dhëmbëve (GAM SMILE, GINGIVEKTOMIJA, GINGIVITI).

Të gjithë ato që kanë pronleme me gingivitin (mishrat e dhëmbëve), buzëqeshje të lartë – Gam Smile ose linjë jo normale të mishrave të dhëmbëve me ndihmën e lazerit arrihet efekti i dëshiruar në atë mënyrë që hiqet teprica e pjesës së mishrave të dhëmbëve. Ky trajtim zgjat shumë shkurt dhe shërimi shërimi është më i lehtë dhe më i shpejtë për dallim nga aplikimet klasike.

Me trajtimin e lazerit shumë lehtë, në mënyrë më precize dhe pa intervenim me elemente operateve kryhet freolektomia (heqja e perit të gjuhës) dhe depigmentim lazerik (kur mishrat e dhëmbëve duken më të zbehta për shkak të tepricës së melaninit), dhe Gingivektomia (barazimi I lartësisë së gingivitit rreth dhëmbëve).

Më tej, me lazerin kryhet trajtimi i kanaleve të dhëmbëve, dmth indet e sëmururua pastrohen me ndohmën e lazerit.

 

Lazeri gjen përdorim në operacionet  implanteve: impantet mbjellen në misrat e dhëmbëve pa asnjë lloj gjakderdhjeje. Në këtë mënyrë, koha e punës zvogëlohet, pa qepje dhe procesi I shërimit bëhet më i lehtë.

Lazeri përdoret pë zbardhjen e gurit të dhëmbit. Zbardhja arriher më shpejt me këtë metodë.

Lazeri në mishra të zbehta të dhëmbit: Lazeri përdoret shumë shpet në trajtimin e mishrave të dhëmëve të cilët janë zbehur madje edhe nxirë për shkak të pigmentacionit. Në kët mënyrë, mishrat e dhëmbëve marin ngjyrën rozë.

Lazeri për tratimin e aftave: Trajtimi I afteve në gojë mund të trajtohet me lazer në një kohë prej 1 javësh.

Macedonian Albanian