fbpx
Kontakt

+389 78 232 262 | +389 46 200 600

Orë pune

Пон-Сре-Чет-Пет :09:00-16:00 | Вто: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Orë pune

Пон-Сре-Чет-Пет :09:00-16:00 | Вто: 13:00-20:00 | Саб: 09:00-14:00

Bëni një takim

We are serious about your smile

Stomatologjia e përgjithshme

Stomatologjia e përgjithshme përfshin kujdesin parandalues (preventiv) ​​dhe trajtim korrigjues. Me vizitat e rregullta stomatologjike sigurohet zbulimi i hershëm i sëmundjeve të dhëmbëve dhe mirëmbajtja e higjienës orale.

Ashtu siç lëkura dhe flokët tuaj kërkojnë përkujdesje të rregullt edhe dhëmbët kanë nevojë për të njëjtin kujdes. Rekomandohet që çdo 6 muaj të vizitoni dentistin tuaj dhe ti kushtoni kujdes vetes tuaj.

Dentgroup Total Care përfshin higjenën e përgjithshme të gojës, jo vetëm pastrimin e tartarit, por siguron trajtim me fluor për të forcuar pastrimin e gjuhës dhe dhëmbve. E gjithë procedura zgjat përafërsisht 30 – 45 minuta. Gjatë trajtimit mund të paraqitet gjakderdhje në mishrat e dhëmbëve e cila gjakderdhje pushon menjëherë pas trajtimit. Seanci i dytë i trajtimit zbatohet vetëm në rast të nevojës së përsëritjes së pastrimit të dhëmbëve. Pas të gjithë trajtimeve kryhet seancа е kontrollit. Ky trajtim nuk i dëmton dhëmbët dhe pas saj mund të kryhet lustrim i dhëmbëve. Kjo mund të ndihmojë në shërimin e gjakderdhjeve dhe erës së keqe ( përveç nëse nuk bëhet fjalë për ndonjë sëmundje më serioze).

Nuk ka. Mund të aplikohet më sipërfaqësisht në dhëmbë të qumeshtit.

Mishrat e dhëmbëve janë më hiperemikë për shkak të hormoneve gjatë shtatëzanisë. Për këtë arsye gjakderdhja mund të jetë më e madhe mirëpo kjo nuk paraq et ndonjë problem.

Fluori i pëtdorur e zvogëlon ndjeshmërinë e dhëmbëve dhe lë shije të freskët në gojë.

Kur do të eliminohen ngjyra dhe gurët sigurisht që do të ketë një pamje më të rafinuar, por dhëmbët nuk janë më të bardha se ngjyra e tyre natyrale. Duhet të keni zbardhje.

Macedonian Albanian