Контакт

+389 78 232 262

Работно Време

Пон-Пет: 08:30-20:30 Саб: 08:30-14:30

Закажи Термин

We are serious about your smile

Контакт

+389 78 232 262

Работно Време

Пон-Пет: 08:30-20:30 Саб: 08:30-14:30

Закажи Термин

We are serious about your smile

Услуги

Наши Пациенти

горди на својата насмевка

Нека стане вашата насмевка од соновите реалност