Shërbimet

Shërbimet tona janë gjithmonë në shërbim të pacientëve tanë, duke ofruar cilësi më të mirë
05

IMPLANTOLOGJIA DENTALE

A jeni të shqetësuar për shkak të mungesës të ndonji dhëmbi dhe jeni të frikësuar nga procesi i krijimit të buzëqeshjes të shëndetshme? Mos u mërzitni. Dentoria ka zgjidhje të vërtet për ju.

.

06

ZIRKON
KERAMIKA PA METAL

Keramika pa metal është e përpunuar nga një vidë të metalit – zirkonia. Momentalisht janë më të njohtura sepse asnjë material nuk mundet ta portretizoj rëndësinë e saj në estetik dhe forcën e kurorave dhe urave, duke arritur ngjashmërin e njejtë me dhëmbët e vërteta duke e mos lejuar drita të kalojë nëpërmejt saj. Keramika pa metal e ka vendin kyesor ndërmjet materialeve qeramike.

04

DIGITAL 3D Imprint

Për zgjidhjen  lehtë dhe në kohë të të gjitha problemeve të dhëmbëve dhe dilemave për pacientët, Dentoria ka aparat për proteza dixhitale masat prostetike Apolo Di Sirona. Ajo është zhvilluar posaçërisht kamera intraoral (skaner) për printime dixhitale dhe të sakta 3D.

TURIZMI DENTAL

Duan buzëqeshje Hollywood ?

dent03

We Are Serious About Your Smile

Ordinanca ISHP Dentoria është sinonim për shëndet, të menduarit praktikisht dhe çdo herë në shërbim të pacientëve.
KONSUMATORËT E KËNAQUR
90%
CILËSISË
99%
PROFESIONALIZMI
100%

Partnerët