КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ординацијата ПЗУ Денториа е синоним за здравје, практично размислување и секогаш во служба на пациентите.

(389 46) 200 400

(389 78) 232 262

contact@dentoria.mk

ул. Стив Наумов бр.49Б, Охрид

ЗАКАЖЕТЕ ПРЕГЛЕД

Дозволете му на тимот на Денториа да се грижи за вашето орално здравје  и запомнете дека, со здравата и убава насмевка оставате свој личен печат каде и да одите.